fbpx

lgs ( teog ) sınavına son 2 gün

LGS sınavına son 2 gün kaldı ve tüm öğrencilerimiz sınavı 4 gözle bekliyor.

Sınava son 2 gün kala heyecanlar doruk noktalarına gelmiş durumda. İstediğim liseye gidemeyeceğim korkusu öğrencilerde çok fazla dikkat dağınıklığına yol açmaya başladı. Bilmenizi isteriz ki heyecanınız yüzünden alacağınız notu düşürme olasılığınız çok yüksektir. Kendinizi motive ederek istediğim liseye gideceğim ve ben bunu başaracağım demelisiniz. Emeklerinizin karşılığını emin olun alacaksınız.

Sınavda sizi öne geçirecek birkaç bilgi vermek istiyoruz. Sınavda yapamadığınız soruların üzerinde durup düşünmeyin soruyu geçin ve diğer sorulara bakın soruyu çok sefer denemek sizi zaman olarak geri atacaktır ve sınavın sonuna kadar tüm sorulara yetişememeyebilirsiniz. Tüm soruları bitirdikten sonra yapamadığınız sorulara geri dönüp bakın ve yapmaya çalışın. Cevapları optiğe işaretlerken dikkatli bir şekilde işaretleyiniz kaydırma yapmanız sonucunda doğru olan sorularınız da yanlış olacaktır.

Sizler bizim geleceğimizsiniz, gelecek sizlerin elinde sınavdan istediğiniz puanı bile alamasanız asla pes etmeyin her gün daha çok çalışın. Moralinizi bozup çalışmayı bıraktığınız zaman daha da gerileyeceksiniz.

Sizlere güvenimiz sonsuz, herkes istediği liselere gidecek ve çok güzel işler başaracaksınız.

Dahi Ders Evi

2024 YKS ve 2024 LGS Hazırlık
Kursumuz 17 Temmuzda Başlıyor.
Sen de Hemen Aramıza Katıl

Liselerimizle Yeni Kampüsümüzdeyiz
11. Sınıf TYT Derslerine Başladık
Sen de Hemen Aramıza Katıl

Dahi Ders Evi; uzun soluklu sınav dönemi içerisinde hem butik kurs eğitimi,
hem de bireysel özel ders seçenekleri ile öğrencilerin yanında yer almaktadır.

HEMEN BİLGİ AL

Sosyal Medya

8. 9. ve 10. Sınıf TYT-AYT ders notları paylaşımları burada!.

Başarının altın kuralı “düzenli ve verimli” çalışmaktır.